Geräte und Zubehör
Graubünden gerstsoep
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
-
uien gehalveerd80 g
-
wortelen in stukken (3 cm)60 g
-
prei in stukken (3 cm)100 g
-
knolselder in stukken (3 cm)100 g
-
Zwitsers "Bündnerfleisch" in reepjes (2 cm)100 g
-
boter30 g
-
parelgerst80 g
-
water900 g
-
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak1 snuifje
-
verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt½ bos
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
9 g
Brennwert
1137 kJ /
273 kcal
Fett
17 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Nenhuma avaliação
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min
Parelgerst- en champignonsoep
Nenhuma avaliação
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5min
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Blauwe bessen Jam
Nenhuma avaliação
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Nenhuma avaliação
Aardappelsoep met curry
35min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Suikervrij bananenbrood
1h 15min