Geräte und Zubehör
Spinazierisotto met asperges
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
ui gehalveerd50 g
-
olijfolie40 g
-
boter40 g
-
risottorijst (bv. Carnaroli)320 g
-
witte wijn60 g
-
water720 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
groene asperges topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)500 g
-
rauwe ham in reepjes100 g
-
geschaafde amandelen50 g
-
zout1 snuifje
-
verse jonge spinazie150 g
-
gefermenteerde melk90 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
26 g
Brennwert
3008 kJ /
718 kcal
Fett
36 g
Kohlenhydrate
70 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Betty Bossi
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min
Kruiden en Cashew dip
8 Std. 10 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 Std. 40 Min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 Min
Zalm en venkel risotto
25 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min