Geräte und Zubehör
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
Zubereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
olijfolie80 g
-
sojasaus50 g
-
bruine suiker½ tl
-
citroen liefst biologisch, zeste en sap1
-
verse zalmfilets, ontveld (150-180 g per stuk)4
-
sjalotten in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
prei enkel het witte gedeelte, in stukken100 g
-
verse gember (optional) gepeld20 - 30 g
-
selderstengels in stukken100 g
-
diepgevroren doperwtjes350 g
-
water450 g
-
zout2 tl
-
broccoliroosjes400 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
lichte room (ong. 18% vet) naar smaak50 - 100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
46 g
Brennwert
2782 kJ /
664 kcal
Fett
43 g
Ballaststoffe
9.4 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vegan feta in olie met kruiden
Keine Bewertungen
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 Std.
Pompoensoep
35 Min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min
Mysterieuze soep
45 Min
Yoghurt en muntdressing
15 Min
Rode bietensap
10 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Erwten met ham
25 Min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Keine Bewertungen
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 Min
Romige courgettensoep
25 Min