Geräte und Zubehör
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
-
olijfolie30 g
-
bloem15 g
-
uien in stukken100 g
-
wortelen in stukken200 g
-
teentjes knoflook2
-
mosterd2 el
-
verse tijmblaadjes1 el
-
vastkokende aardappelen geschild, in blokjes (3 cm)500 g
-
water150 g
-
1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldkippenbouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
fijn zout naar smaak½ - 1 tl
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak2 - 3 snuifjes
-
kippenborstfilet ontveld, in blokjes (4 cm)800 g
-
room, min. 30% vet100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
35 g
Brennwert
1419 kJ /
340 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
2.7 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Aan tafel 2022!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Pauzehapjes
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Kip in perziksaus
40 Min
Kip met warme aardappelsalade
55 Min
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Alpengratin
50 Min
Runderragout met aardappelen
1 Std. 10 Min
Balletjes in Spaanse saus
55 Min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.