Geräte und Zubehör
Varkenshaasje met mosterdsaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 porties
Zutaten
-
lente-uitjes in stukken180 g
-
extra vergine olijfolie60 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
witte wijn50 g
-
vloeibare rundsbouillon100 g
-
graanmosterd1 el
-
varkenshaasje (1-2 stukken), in dikke plakken (2-3 cm)700 - 800 g
-
fijn zout naar believen2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper naar believen2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
26.9 g
Brennwert
1133 kJ /
271 kcal
Fett
16.65 g
Ballaststoffe
0.65 g
Kohlenhydrate
3.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekker en licht
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Zalmsoufflé
1 Std.
Steak Stroganoff
45 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.