Geräte und Zubehör
Kabeljauw met citrusboter
Zubereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
sinaasappel liefst biologisch, schil en sap1
-
citroen liefst biologisch, schil en sap1
-
water700 g
-
aardappelen in stukken400 g
-
courgettes in plakjes (5 mm)400 g
-
boter
-
verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )4
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak½ tl
-
boter80 g
-
1 tl gedroogd venkelzaadanijszaad1 tl
-
verse peterselie alleen de blaadjes, gehakt3 takjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
33 g
Brennwert
1694 kJ /
405 kcal
Fett
19 g
Ballaststoffe
2.5 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tarbot met salsasaus
Brak ocen
Kip-miso stoofpot
1 godz. 45 min
Forel met hollandaisesaus
50 min
Peren in rode wijn
5 godz.
Chocolade en banaan charlotte
Brak ocen
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Brak ocen
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 godz.
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Salade van gehakte groenten
10 min