Geräte und Zubehör
Brochette van kippenballetjes met rijst
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
2 porties
Zutaten
-
kippenborstfilet in reepjes200 g
-
sjalot in stukken (ong. 1 sjalot)30 g
-
verse rozemarijn naalden gewassen en gedroogd1 takje
-
peterselie1 takje
-
verse marjolein1 takje
-
witte wijn30 g
-
oudbakken witbrood zonder korst en in stukken50 g
-
melk om het brood in te soppen30 - 50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)30 g
-
verse kruiden (mengeling van bv. tijm, marjolein, basilicum, oregano)30 g
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
courgette middelgroot, in 16 schijfjes1
-
paprika kleur naar keuze, in 16 vierkante stukken1
-
water700 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt½ tl
-
risottorijst bv. Arborio of Carnaroli150 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse rozemarijn naaldjes gewassen en gedroogd1 takje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
36.7 g
Brennwert
2510 kJ /
600 kcal
Fett
15.6 g
Ballaststoffe
2.6 g
Kohlenhydrate
80.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus op gevogelte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Duitse brunch
1h 15 min.
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Nu există evaluări
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Nu există evaluări
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 min.
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Nu există evaluări
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Asperge ovenschotel
1h 30 min.
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Eenvoudige appeltaart
45 min.
Zeevruchtenstoofpot
1h 5 min.
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1h 45 min.
Gebakken spinazie met eieren
40 min.