Geräte und Zubehör
Groene pannenkoeken met ham en kaas
Zubereitung 40 Min
Gesamt 55 Min
10 stuks
Zutaten
Pannenkoeken beslag
-
bloem250 g
-
melk500 g
-
olijfolie15 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en uitgeknepen200 g
-
olijfolie plus extra om te bakkeng
Vulling
-
middelharde kaas in stukken (bv. Cheddar)200 g
-
gekookte ham in stukken (3 cm)180 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
14.5 g
Brennwert
1057 kJ /
253 kcal
Fett
11.7 g
Kohlenhydrate
22.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kinderen in de keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spaghetti carbonara
40 Min
Roomboterglazuur
5 Min
Spinazie- en tomatenquiche
1 Std. 45 Min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 Min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 Std. 15 Min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 Std.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1 Std.
Hummus van rode biet
10 Min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 Std. 10 Min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1 Std.
Drijvende eilandjes
40 Min