Geräte und Zubehör
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 porties
Zutaten
-
verse gember gepeld, in dunne schijfjes (2-3 mm)15 g
-
teentjes knoflook2
-
verse rode chilipeper (optional) zaadlijsten verwijderd½ - 1
-
700 g kippenborstfilets, met veleendenborstfilets met vel700 g
-
Chinees vijfkruidenpoeder uit de winkel of huisgemaakt (zie tip), naar smaak2 - 3 el
-
zout2 snuifjes
-
water1200 g
-
2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt2 tl
-
sojasaus80 g
-
witte langkorrelige rijst200 g
-
200 g Chinese kool, in stukkenpaksoi in stukken200 g
-
broccoliroosje in stukken (2 cm)100 g
-
verse champignons250 g
-
geroosterde sesamolie (10 g)2 tl
-
honing (ong. 80 g)3 - 4 el
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
42 g
Brennwert
2512 kJ /
600 kcal
Fett
20 g
Ballaststoffe
6.5 g
Kohlenhydrate
60 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 Min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1 Std. 20 Min
Thaise burgers
35 Min
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 Std. 15 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 Std.
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min
Garnituur van courgette
30 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min