Geräte und Zubehör
Spinazie- en tomatenquiche
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
8 stuks
Zutaten
Het deeg
-
tarwebloem250 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra om in te vetten120 g
-
water koud60 g
-
fijn zout½ tl
Topping en bereiding
-
veganistische margarine
-
teentjes knoflook1 - 2
-
sojabloem volvet, als eivervanger30 g
-
water60 g
-
zijden tofu uitgelekt400 g
-
olijfolie30 g
-
voedingsgist2 el
-
zetmeel1 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid, goed uitgelekt, grof gehakt (zie tip)200 g
-
broodkruim veganistisch2 el
-
kerstomaten gehalveerd150 g
-
amandelschilfers30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
11 g
Brennwert
1480 kJ /
353 kcal
Fett
21 g
Ballaststoffe
3.8 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Go vegan!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hartige Ratatouille Taart
1 Std. 30 Min
Rucola taart
Keine Bewertungen
Glutenvrije kerstfruitcake
Keine Bewertungen
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 Min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 Min
Pikante kalkoensatés
1 Std.
Gestoomde citroencake
2 Std. 20 Min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 Std. 30 Min
Vleesballetjes met parelrijst
Keine Bewertungen
Cannelloni met spinazie en ricotta
1 Std. 30 Min
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 Min