Geräte und Zubehör
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 40 Min
6 portie
Zutaten
Lamskroon
-
lamsvlees lamskroon, beenderen schoongemaakt1200 g
-
zout om te kruiden
-
peper, gemalen om te kruiden
-
olie2 el
-
boter50 g
-
rozemarijn, vers3 takjes
-
tijm, verse3 takjes
-
teentjes knoflook plat gedrukt2
-
witte wijn60 g
Paddenstoelenrisotto
-
Parmezaanse kaas in stukjes (2 cm)70 g
-
sjalot gehalveerd60 g
-
teentje knoflook1
-
verse champignons in blokjes (2 cm)400 g
-
boter20 g
-
olijfolie30 g
-
risottorijst375 g
-
kalfsfond of lamsfond900 g
-
zout1 ½ - 2 tl
-
peper, gemalen1 tl
Afwerking
-
bieslook, vers fijngehakt10 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
2130 mg
Eiweiß
42 g
Brennwert
5221 kJ /
1248 kcal
Fett
92 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
40 g
Kohlenhydrate
57 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Feestelijk Koken met de Thermomix® Sensor
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Nessuna valutazione
Vegan Oesterzwam Soep
Nessuna valutazione
Bietencarpaccio met Burrata
Nessuna valutazione
Zoetzure tempé
50min
Zijden tofu cheesecake
Nessuna valutazione
Quiche met Ricotta en Paprika
Nessuna valutazione
Vanille-ijs
12h
Balletjes met dadels en noten
Nessuna valutazione
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Pasta met crème van pistache
30min
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min