Geräte und Zubehör
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 30 Min
4 portie
Zutaten
Ossobuco
-
peterselie, vers alleen bladeren5 takjes
-
teentje knoflook1
-
citroen alleen schil (zonder witte pit)½
-
selderstengel in stukken30 g
-
wortel in stukken70 g
-
uien gevierendeeld150 g
-
olijfolie65 g
-
kalfsschenkels met bot (ongeveer 230 g per stuk)4
-
bloem voor bloem
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)25 g
-
witte wijn, droog50 g
-
zout2 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
-
tomatenblokjes uit blik150 g
-
vleesbouillon300 g
Risotto met saffraan
-
sjalot30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
olijfolie40 g
-
risottorijst bijvoorbeeld Carnaroli of Arborio, kooktijd 14 minuten320 g
-
witte wijn, droog100 g
-
vleesbouillon750 g
-
saffraan1 - 2 snuifjes
-
zout5 g
-
boter20 g
-
Parmezaanse kaas, geraspt40 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1854.5 mg
Eiweiß
114 g
Brennwert
6327 kJ /
1512.2 kcal
Fett
79.8 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
28.8 g
Kohlenhydrate
78.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Keine Bewertungen
Romige Aardappelsalade
Keine Bewertungen
Crème brûlée op Portugese wijze
Keine Bewertungen
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen
Groene biscuittaart
Keine Bewertungen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Keine Bewertungen
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Keine Bewertungen
Eendenlever
33 Std.
Geraardbergse Mattentaarten
1 Std.
Kip tikka masala
1 Std. 10 Min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min