Geräte und Zubehör
Shakshuka
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
karwijzaad2 theelepels
-
gerookte paprikapoeder1 theelepel
-
komijnzaad of ¾ theelepel gemalen komijnzaad2 theelepels
-
gedroogde gemalen kurkuma½ theelepel
-
gedroogde oregano½ theelepel
-
zeezout1 ½ theelepel
-
gemalen zwarte peper1 theelepel
-
knoflookteentjes3
-
lange rode chilipeper ontpit indien gewenst½ - 1
-
gele ui (ongeveer 150 g), in helften gesneden1
-
olijfolie40 g
-
tomatenblokjes uit blik (2 blikjes)800 g
-
tomatenpuree30 g
-
honing20 g
-
rode wijnazijn of appelciderazijn20 g
-
salade bladeren (bijv. boerenkool, snijbiet of spinazie), grof gescheurd30 g
-
verse basilicumbladeren grof gescheurd, naar smaak3 - 4
-
eieren8
-
feta kaas verkruimeld80 - 100 g
-
knapperig brood om te serveren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1615.4 mg
Eiweiß
26 g
Brennwert
2002 kJ /
477 kcal
Fett
28 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
9.2 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Batbout met kaas
30min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Ninguna valoración
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Ninguna valoración
Pindakaas Crackers
35min
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Ninguna valoración
Inktvis "à Lagareiro"
Ninguna valoración
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Ninguna valoración
Mediterrane paprika's
Ninguna valoración
Schiacciata met gerookte zalm
Ninguna valoración
Pierogi met vlees
1h
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Ninguna valoración