Geräte und Zubehör
Aziatische komkommersalade
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 porties
Zutaten
Komkommersalade
-
Chinese kool in stukken gesneden½
-
rode paprika ontpit en in stukjes gesneden1
-
komkommers continentaal, gespiraliseerd1 - 2
-
wortel gespiraliseerd1
-
verse korianderbladeren2 takjes
-
verse muntblaadjes1 takje
-
pinda, geroosterd (in olie of droog), ongezouten60 g
Dressing
-
lente-ui bijgesneden en in stukken gesneden1
-
gember, vers wortel geschild1 cm
-
knoflookteentje1
-
lange rode chilipeper bijgesneden, gehalveerd en ontpit indien gewenst (optioneel)1
-
tamari saus glutenvrij (zie tips)1 ½ el
-
witte miso (of shiro miso)1 tl
-
limoensap30 g
-
kokosbloesemsuiker3 tl
-
Japanse ingemaakte gember in julienne gesneden50 g
-
verse korianderbladeren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
5.2 g
Brennwert
471.1 kJ /
112.2 kcal
Fett
5.1 g
Ballaststoffe
5.1 g
Kohlenhydrate
9.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Plantaardig genieten
26 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação
Sate Ayam
1h 30min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Pompoen baba ganoush
35min
Tostadas met kip
40min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Nenhuma avaliação
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min