Geräte und Zubehör
Romige aspergesoep
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
6 porties
Zutaten
-
witte asperges geschild, het houtachtige uiteinde verwijderd, in stukken (4 cm) gesneden400 g
-
aardappelen in stukken gesneden100 g
-
uien in helften gesneden50 g
-
teentje knoflook1
-
water700 g
-
1 bouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
zout naar smaak¼ - ½ tl
-
gemalen zwarte peper naar smaak1 - 2 snuifjes
-
50 g roomkaassmeerkaas50 g
-
50 - 100 g Griekse yoghurtzure room, 20% vet50 - 100 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes, gehakt3 takjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
3 g
Brennwert
325 kJ /
77 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
1.3 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 Std.
Hollandaisesaus
15 Min
Gewone yoghurt
14 Std.
Aspergesoep met citroen
55 Min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Romige tomatensoep
25 Min
Romige erwtensoep
40 Min
Romige champignonsoep
20 Min