Geräte und Zubehör
Risotto bolognese
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)100 g
-
rundergehakt200 g
-
olijfolie2 el
-
wortel in stukken (ong. 100 g)1
-
selderstengel in stukken (ong. 50 g)1
-
sjalot gehalveerd (ong. 30 g)1
-
risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)250 g
-
water650 g
-
1 el groentebouillongroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
tomatenblokjes uit blik300 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
boter15 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
24 g
Brennwert
2241 kJ /
535 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
3.1 g
Kohlenhydrate
53 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Snel op tafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min
Rijstsalade
1 Std.
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 Std. 45 Min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 Std. 10 Min
Worst met erwtenrisotto
30 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Spaanse risotto
40 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min