Geräte und Zubehör
Batch cooking - Basisrecepten
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
20 porties
Zutaten
-
Cheddar kaas in stukken (3-4 cm)150 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)200 g
Verse pasta
-
bloem500 g
-
eieren5
-
extra vergine olijfolie1 el
Tomatensaus en gestoomde broccoli
-
uien gehalveerd150 g
-
verse basilicumbladeren10
-
teentje knoflook1
-
olijfolie50 g
-
tomatenblokjes uit blik1200 g
-
suiker1 tl
-
zout½ tl
-
broccoliroosjes900 g
-
bloem om te bewerken
Rundergehakt
-
selder in stukken20 g
-
wortel (± 70 g), in stukken1
-
teentjes knoflook2
-
witte uien gehalveerd200 g
-
olijfolie50 g
-
rundergehakt (zie tip)1000 g
-
verse tijm enkel de bladeren3 takjes
-
gedroogd laurierblad1
-
groentebouillonpasta1 el
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
rode wijn150 g
-
zout1 - 2 snuifjes
Rundvleesgehaktballen
-
verse peterselie enkel de bladeren6 takjes
-
teentje knoflook1
-
rundergehakt400 g
-
oudbakken brood in stukken, geweekt in melk, uitgeperst50 g
-
eieren2
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
olijfolie om in te vetten
-
water500 g
Bechamelsaus
-
melk1000 g
-
bloem100 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
gemalen nootmuskaat1 - 2 snuifjes
-
boter in stukken80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
698.6 mg
Eiweiß
30 g
Brennwert
1910.8 kJ /
456.7 kcal
Fett
21.2 g
Ballaststoffe
2.6 g
gesättigte Fettsäuren
8.9 g
Kohlenhydrate
36.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Batch Cooking & Meal Prep
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25 Min
Vegetarische pizza
Keine Bewertungen
Pastasalade met kip
1 Std. 15 Min
Quiche lorraine
50 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Heerlijke herfstdressing
Keine Bewertungen
Tomatenrijst
30 Min
Smoothie bowl met bessen en bramen
10 Min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 Min
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min