Geräte und Zubehör
Mexicaanse kippensoep
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
-
teentjes knoflook4
-
oregano, vers alleen de blaadjes3 takjes
-
koriander4 takjes
-
lange rode chilipeper ontpit indien gewenst1
-
ui (ongeveer 1 ui), gehalveerd150 g
-
gemalen komijn1 tl
-
olijfolie1 el
-
limoenen in twee gesneden2
-
kippenvlees, ontbeend en zonder vel in blokjes (2 cm) (zie Tips)350 g
-
water750 g
-
1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta, huisgemaakt2 el
-
240 g zoete maïskorrelszoete maïskorrels, uit blik gespoeld en uitgelekt (gewicht na uitlekken)240 g
-
kidneybonen, uit blik gespoeld en uitgelekt (gewicht na uitlekken)240 g
-
tomaten in blokjes190 g
-
lente-uitjes in stukken2
-
rode paprika zaadjes verwijderd en in blokjes140 g
-
avocado vruchtvlees, in reepjes240 g
-
kool in reepjes180 g
-
maïschips als garnituur
-
zure room als garnituur
-
jalapeño peper, uit blik uitgelekt, als garnituur
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
22 g
Brennwert
2818 kJ /
671 kcal
Fett
43 g
Ballaststoffe
13 g
Kohlenhydrate
43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Winterse soepen
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Beef laab
1 Std. 5 Min
Quiche met kip en peer
2 Std. 40 Min
Bessenjamtaart
2 Std. 35 Min
Tostadas met kip
40 Min
Burrito ontbijt
Keine Bewertungen
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 Min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Keine Bewertungen
Kippennoedelsoep
1 Std. 35 Min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min
Turkse moussaka
1 Std. 10 Min
Gembersoep met rode paprika
50 Min