Geräte und Zubehör
Lamsstoofpotje
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
4 porties
Zutaten
-
rozemarijn, vers alleen de blaadjes3 takjes
-
tijm, verse alleen de blaadjes3 takjes
-
salie, vers5 bladeren
-
uien gehalveerd (1 ui)150 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
spek plakken, in stukken (3 cm)70 g
-
lamsstoofvlees, ontbeend in stukken750 g
-
fijn zout naar believen¼ tl
-
vers gemalen zwarte peper plus extra naar believen½ tl
-
wortelen in schijfjes (1-2 cm)2
-
selderstengels in schijfjes (1-2 cm)2
-
2 bouillonblokjes (voor 0,5 l), (vlees of groenten)bouillonpasta (vlees of groenten)2 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
droge witte wijn200 g
-
water100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
44.3 g
Brennwert
2479 kJ /
393 kcal
Fett
42.5 g
Ballaststoffe
3.925 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Voordeel menu's
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 Min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Keine Bewertungen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 Min
Pekingeend
45 Min
Japanse kip curry
55 Min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 Std. 15 Min
Indiase groentencurry
50 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min
Kip met romige groenten saus
50 Min
Kip garam masala
50 Min