Ontdek "Aanpasbare portiegroottes"

Je tafel varieert voortdurend - van de zondagse lunchtafel tot de schooldagtafel, van de verjaardagstafel tot de late-werktafel. Als je tafel voortdurend verandert, moeten je favoriete recepten zich ook aanpassen! Want jouw tafel, jouw manier.

Mijn tafel, mijn manier

Wij stellen voor: Aanpasbare portiegroottes op Cookidoo. Een nieuwe functie waarmee u de porties van uw recepten kunt aanpassen, zodat u kunt koken voor het juiste aantal mensen aan tafel.

Eén functie, 2 mogelijkheden

Geteste porties: De meest gekookte en geliefde Cookidoo-recepten zijn nu verkrijgbaar volgens verschillende porties, alle Thermomix-successen gegarandeerd! Deze porties zijn allemaal deskundig getest in onze keukens voor receptontwikkeling over de hele wereld.

Automatisch aangepaste porties:Voor creatieve koks die niet de gewenste portie kunnen vinden, geen nood! Onze nieuwe automatisch aangepaste portiefunctie maakt gebruik van Creatieve recepten en opent een geheel nieuw venster van mogelijkheden, en porties! Let op: Wij garanderen alleen het succes van recepten die 100% door ons zijn gecreëerd en getest.

Nou, dat was snel geregeld.

Op de detailpagina van het recept, kunt u nu klikken op de toets 'portie' om te zien welke porties beschikbaar zijn voor uw favoriete recepten van Cookidoo®.

Een portie waar u op kunt rekenen. Letterlijk.

De meest gekookte en geliefde Cookidoo-recepten zijn er nu in verschillende porties. Deze porties zijn deskundig getest en hebben de Thermomix succesgarantie-stempel. We noemen deze “Geteste porties” en u kunt ze vinden op de Cookidoo-app, website, en op uw Thermomix TM6.

Ontdek de Geteste recepten volgens portie

Onze hulp op uw manier.

Als u de gewenste portie niet kunt vinden, kunt u met behulp van onze automatische schaaltechnologie eenvoudig een portie kiezen die voor u werkt, zonder dat u hoeft te rekenen! We noemen dit automatisch aangepaste porties en deze recepten worden opgeslagen in Gecreëerde recepten. Het zijn niet langer geteste Thermomix-recepten, dus wees voorzichtig met het aanpassen en bereiden van deze recepten. Bewerk en personaliseer deze recepten verder rechtstreeks in Gecreëerde recepten!

Ontdek meer over zelf aangepaste portiegroottes

Breid uw abonnement uit.

Zorg ervoor dat uw abonnement is bijgewerkt of upgrade vandaag om te genieten van recepten op maat en alle nieuwste functies van Cookidoo®!

Upgrade vandaag nog

Hoe begin ik?

Bekijk onze video in de tutorial om te leren hoe u deze functie gebruikt om porties aan te passen en op te slaan in Bereide recepten.

BEGIN TE LEREN

Waar vind ik de porties?

Klik op de detailpagina van het recept op de toets “Portiegrootte" om de verschillende porties te zien. Voor antwoorden op al uw vragen over porties, raadpleeg het Helpcentrum.

NAAR HET HELPCENTRUM