Een passie sinds 1883!

Laten we 140 jaar Vorwerk-succes vieren

Vier 140 jaar succes met Vorwerk!

Al 140 jaar wordt Vorwerk gedreven door passie en innovatie. Het bedrijf begon als tapijtfabrikant en stapte vervolgens over op de productie van huishoudelijke apparaten, te beginnen met de Kobold stofzuiger in 1929. Vorwerk veranderde het spel met directe verkoop en lanceerde in 1971 het eerste multifunctionele keukenapparaat, de beroemde Thermomix®, waarmee het bedrijf de grootste directe verkoper in Europa werd. In 2021 behaalde Vorwerk een recordomzet van 3,4 miljard euro, waarmee het 's werelds grootste merk in de directe verkoop van hoogwaardige huishoudelijke apparaten is!

Gisteren, vandaag en altijd - Dank u!

Wij zijn jullie enorm dankbaar

Wij danken onze gemeenschap van meer dan 100.000 consultants, 9.000 medewerkers en al onze klanten wereldwijd. Het is jullie passie en betrokkenheid die Vorwerk zo succesvol maken.

Mensen staan centraal

Bij Vorwerk komen mensen op de eerste plaats. Onze directe verkoopaanpak brengt mensen samen door middel van persoonlijke productdemonstraties, waardoor magische momenten en blijvende contacten wereldwijd ontstaan. Onze advisors zijn de gezichten van ons bedrijf en spelen een cruciale rol in ons succes. Word lid van de Vorwerk familie en ervaar de kracht van menselijke verbinding!

Gewoon het beste voor uw huis!

Gisteren, vandaag - en in de toekomst.

Aan alle mensen die zich bij onze familie voegden Op hen die streven naar perfectie. Op hen die passie aanwakkeren. Op diegenen wiens wereld we versteld hebben doen staan.

Champagne Grapefruit Sorbet

Champagne Grapefruit Sorbet

Orange Sorbet with Sparkling Wine

Orange Sorbet with Sparkling Wine

Cranberry and Orange Cocktail

Cranberry and Orange Cocktail

Bellini Cocktail

Bellini Cocktail