Menu: Creme de couve-flor, curgete e ervilhas e truta em presunto

Menu: Creme de couve-flor, curgete e ervilhas e truta em presunto

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
2 doses

Ingrediënten

  • hortelã
    2 pés de
  • limão cortado em rodelas
    1
  • trutas salmonadas frescas e limpas (500 g aprox.)
    2
  • sal
    3 c. chá de
  • presunto
    4 fatias de
  • bolbo de funcho cortado em lâminas
    150 g
  • maçã Royal Gala cortada em fatias grossas
    300 g
  • Azeite q.b. p/ temperar
  • alho-francês cortado em pedaços
    250 g
  • manteiga
    40 g
  • ervilhas descongeladas
    200 g
  • curgete cortada em pedaços
    200 g
  • couve-flor
    200 g
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de legumes
  • água
    1000 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 4636.8 mg
Eiwitten 79.2 g
Calorieën 3708.5 kJ / 886.4 kcal
Vetten 32.9 g
Vezels 17.7 g
Verzadigd vet 14.9 g
Koolhydraten 70.1 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...