![Bärlauchpesto Bärlauchpesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9FBB83AE-1A2C-4C0F-A975-9684569CF3BD/Derivates/492736E7-F758-4982-B85C-6AB7153C8337.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g frische Bärlauchblätter, trocken geschleudert, grob gehackt
- 50 g Pinienkerne
- 100 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 200 g Olivenöl
- 10 g Salz
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 544 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 0.8 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Bärlauchsalz
27 godz. 25 min
Apfelkren
40 min
Bärlauch-Gnocchi
1h 15 min
Rotkrautstrudel
1 Std. 10 Min
Bärlauch-Chnöpfli
1 Std.
Radieschenblätterpesto mit Haselnüssen
45 Min
Rhabarbersirup mit Rosmarin
2h 30min
Kirschenchutney
1 Std. 5 Min
Erdbeer-Rhabarber-Sirup
35 min
Frühlingsaufstrich
20 Min
Zitronenmelissesirup
5 Std. 10 Min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1h 20min