Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g frische Bärlauchblätter, trocken geschleudert, grob gehackt
- 50 g Pinienkerne
- 100 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 200 g Olivenöl
- 10 g Salz
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 544 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 0.8 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Frühlingsaufstrich
20 Min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Italienische Tomatensauce
2h 5min
Zitronenmelissesirup
5h 10min
Erdbeer-Rhabarber-Sirup
35 Min
Marillen-Limes
25min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Rotweinzwetschken mit Ingwer und Haselnüssen
1 Std. 25 Min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10min
Bärlauch-Gnocchi
1h 15min
Ribiselgelee
55min
Bärlauchsalz
27 godz. 25 min