Compatibele versies
Muzongué com musseque - Guisado de peixe com farinha de mandioca
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 dentes de alho
- 1 c. chá de sal
- 1 limão, só o sumo
- 4 - 6 postas de garoupa (800 g aprox.)
- 200 g farinha de mandioca de musseque
- 240 g cebola cortada em pedaços
- 450 g tomate em pedaços
- 40 g óleo de palma
- 800 g água
- 200 g peixe seco demolhado
- 400 g batata-doce cortada em rodelas
- 400 g mandioca cortada em rodelas
- 2 bananas cortadas em rodelas (240 g aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 24577.6 kJ / 5874.2 kcal
- Eiwitten
- 1115 g
- Koolhydraten
- 129.3 g
- Vetten
- 68.5 g
- Verzadigd vet
- 16.7 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 3697 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cachupa
24h
Frango com quiabo
50 Min
Feijão tropeiro
25 Min
Estufado de peixe com especiarias
2h
Sopa de couve-flor Knöpfli, lombinho com molho de pera e legumes a vapor
Geen beoordelingen
Menu: Sopa de legumes e Almôndegas com couves-de-bruxelas
1 Std.
Caruru
1h 10 min
Gelado de morango e manjericão
8h
Sopa de legumes com trigo sarraceno
40min
Caril de frango à moçambicana
35 Min
Calulu de peixe
40min
Guisado de carne à moda da Etiópia (Zighinì)
50 Min