Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 150 g água
- 1 limão, só a raspa
- 2 c. chá de tomilho-limão
- 50 g azeite
-
15
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco (5 g) - 300 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 100 g queijo parmesão
- 30 g azeite
- 3 dentes de alho
- 1 c. chá de alecrim, só as folhas
- 1 malagueta seca (optioneel)
- 300 g mistura de cogumelos frescos cortados em quartos
- ½ c. chá de sal
- 2 queijos mozarela cortados em fatias
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2937 kJ / 702 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 38 g
Alternatieve recepten
Fettuccini com tomate seco e cogumelos
1h
Calzone de legumes
1h
Ratatouille em massa folhada
50min
Crocante mediterrânico
50min
Calzone
1 Std. 55 Min
Minicroissants de requeijão recheados com queijo e espinafres
1h
Calzones de espinafres e alcachofra
2h
Strogonoff de cogumelos
30 Min
Empada vegetariana
1h 25 min
Croquetes de curgete com molho picante
55min
Legumes no forno com molho de queijo e ervas
1h
Tornedós folhados com recheio de espinafres
1h 15min