Compatibele versies
Tarta de fondant, crema de mantequilla y frutos rojos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho de mantequilla y vainilla
- 300 g de azúcar
- 1 cucharada rasa de azúcar vainillado
- 4 huevos
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente (y un poco más para engrasar el molde)
- 200 g de nata líquida
- 350 g de harina de repostería (y un poco más para enharinar el molde)
- 1 sobre de levadura química en polvo (15 g)
- 1 pellizco de sal
Crema de mantequilla con leche
- 350 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 120 g de leche
- 120 g de azúcar glas
Montaje
- 800 g de frutos rojos frescos variados
- 1000 g de fondant (blanco, azul y rosa)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1810 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 5.82 g
- Koolhydraten
- 52.23 g
- Vetten
- 22.3 g
- Vezels
- 2.17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Red Velvet
1h 20min
Tarta fondant
5h 30min
Red velvet cake
5h
Frosting de mascarpone y cacao
10min
Choux craquelin con nata y fresas
1 Std. 10 Min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2h 10min
Cupcakes de chocolate y cacahuete
50min
Fondant (pasta de azúcar)
5min
Tarta para celebraciones
7h
Frosting de chocolate y queso cremoso
10min
Macarons
2h 30min