Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 300 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 150 g de mantequilla fría (en trozos pequeños)
- 1 pellizco de sal
- 70 g de azúcar glas
- 2 yemas de huevo
- 25 g de leche fría
Relleno
- 250 g de nueces peladas
- 60 g de azúcar
- 1 huevo
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 20 g de miel
- 10 g de ron
Decoración
- 150 g de azúcar glas
- 35 g de agua
- 8 nueces peladas (en mitades)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2744 kJ / 656 kcal
- Eiwitten
- 10.37 g
- Koolhydraten
- 65.08 g
- Vetten
- 39.39 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta a las tres leches
12h 45min
Tarta de manzana y pera
50 Min
Cake de arándanos
1 Std. 30 Min
Crème brûlée
4 godz. 30 min
Leche asada
4 Std. 40 Min
Natillas con sémola
20 min
Bavaroise de naranja
5h 15 min
Strudel de manzana
1 godz. 20 min
Tarta de cerezas
2h
Crema de vainilla con pera al azafrán
2 Std. 30 Min
Pastel francés con fresas (millasson)
1j 10 menit
Cerezas gratinadas
45 Min