Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 200 g de mantequilla fría y en trozos pequeños
- 200 g de nata (35% de grasa) fría
-
450
g de dulce de leche repostero (espeso)
of 450 g de leche condensada cocida (1 bote) - 4 - 5 cucharadas de coco rallado
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 50 g de chocolate con leche
- 30 g de chocolate blanco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1792 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 44.3 g
- Vetten
- 24.8 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merengue suizo
10min
Tarta de moka
1ч. 30 мин.
Postre cuatro capas
4 Std. 10 Min
Tarta de nuez
1h 15min
Tarta a las tres leches
12h 45min
Bomba de chocolate
4h
Milhojas de crema y toffee
2h 30min
Postre chajá
11h 15min
Pie de chocolate y merengue
10 godz.
Dulce de leche
2 godz. 50 min
Postre en capas de bizcochos al caramelo
2h 30min
Boston cream pie
3ч.