Apparaten en Accessoires
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
prawn, raw, peeled150 g
-
sugar¼ tsp
-
rice wine1 tsp
-
sesame oil¼ tsp
-
spring onions2 stalks
-
garlic clove1
-
cooking oil15 g
-
chicken stock200 g
-
salt¼ tsp
-
tofu Japanese-type, cut in cubes300 g
-
tapioca starch1 tsp
-
water2 tbsp
-
eggs3
-
ground white pepper1 pinch
-
sesame oil
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
304.2 mg
Eiwitten
19.1 g
Calorieën
798.9 kJ /
190.9 kcal
Vetten
11.5 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
2.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Open Cooking
32 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Tomato Short Ribs Stew
Geen beoordelingen
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2u.
Crystal Sweet Potato Mooncake
1u. 40min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Golden Fruit Smoothie
10min
Steamed Papaya Milk
50min
Brown Rice Congee
30min
Black Bean Pig's Tail Soup
2u. 20min
Sliced Fish Tofu Soup
2u. 10min
Tomato-egg drop soup
20min
Chicken Macaroni Soup
30min
Salt Bread
2u.