Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di riso originario
- 150 g di farina di mais, consentita da prontuario
- 190 g di zucchero a velo
- 220 g di burro a pezzi piccoli
- 7 tuorli (vedere consiglio)
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci, consentito da prontuario (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1477 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 19.1 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Crêpes (senza glutine)
50min
Pasta choux (senza glutine)
1h 20min
Piadina (senza glutine)
1h 20min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min
Pasta brisèe (senza glutine)
1h 15min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3 Std.
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1h 50 min.
Besciamella (senza glutine)
15min
Crema pasticcera (senza glutine)
15min