Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
of 500 g di farina tipo 0 + q.b. - 20 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 293 kJ / 70 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Panini al latte
4h 50min
Passatelli
45 dk
Mantovanine
2h 45 min
Piadina romagnola
15 Min
Gnocco al forno con i ciccioli
4h 50min
Gnocco emiliano
4h 50min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Piadina romagnola
15 Min
Chiocciole al formaggio
4h 15 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Crescentine modenesi
11h
Zuppa imperiale
1 Std.