Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
of 500 g di farina tipo 0 + q.b. - 20 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 293 kJ / 70 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Piadina romagnola
15min
Gnocco fritto
1h 5min
Gnocco emiliano
4h 50min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Piadina romagnola
15min
Piadina romagnola farcita
55min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Gnocco fritto modenese
35min
Passatelli
45min
Crescentine modenesi
11 godz.