Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 130 g di burro morbido a pezzi
- 300 g di farina
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 100 g di zucchero
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 70 g di mandorle
- 100 g di latte
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 uovo
- 50 g di farina
- 100 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di zucchero vanigliato
- 2 mele golden, sbucciate e a fette sottili
- 30 g di pinoli
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Voeding
- per 12 porzioni
- Calorieën
- 18552 kJ / 4432 kcal
- Eiwitten
- 88.8 g
- Koolhydraten
- 540 g
- Vetten
- 228 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di mele e nocciole
1h
Crostata di frutta secca e miele
1h 10 min
Torta della nonna
1h 30min
Crostata classica alla frutta mista
1 godz. 20 min
Crostata bigusto
1h 55 min
Mezzelune alle mandorle, noci e vaniglia
1h 50min
Sbriciolata integrale con composta di mele e uvetta
1h 10 min
Crostata di mele con crema di mandorle
1h 15min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1h
Crostata di marmellata o confettura
1h 10 min
Strudel di mele
1h 35 min
Crostata mele e cannella
1 godz. 20 min