Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 260 g di acqua
-
25
g di lievito di birra fresco
of 1 bustina di lievito di birra disidratato, consentito da prontuario - 1 cucchiaino di zucchero
- 70 g di farina di riso, consentita da prontuario
- 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta
- 1 cucchiaino di sale
Condimento
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di origano secco
- 200 g di mozzarella, ben sgocciolata e a fettine
-
20
g di olive
of 30 g di funghi sott'olio, sgocciolati -
40
g di wurstel, consento da prontuario
of 40 g di prosciutto cotto, consentito da prontuario - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2343 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 69.2 g
- Vetten
- 26.3 g
- Vezels
- 5.7 g
Alternatieve recepten
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1h 10min
Crêpes (senza glutine)
50 min
Torta margherita (senza glutine)
50 min
Piadina (senza glutine)
1h 20 min
Pane veloce (senza glutine)
1h
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10 min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3h
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 godz. 50 min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1 godz. 50 min
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Besciamella (senza glutine)
15 Min