Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 170 g di patate, precedentemente sbollentate per 20 minuti e sbucciate
- 215 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1
of 500 g di farina tipo 00 - 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1141 kJ / 272.7 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polka (pane francese)
5h
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Panini al latte
4 godz. 50 min
Focaccia alle olive
2 godz.
Pane tipo ciabatta
26h
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Pane al latte
2h 20min
Grissini di pane
4h
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Gnocco fritto
1h 5min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5min