Apparaten en Accessoires
Miso Soup
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
5 portions
Ingrediënten
-
Japanese dried kelp (kombu)10 g
-
dried shiitake mushrooms5
-
water900 g
-
miso paste5 tbsp
-
filtered water200 g
-
silken tofu cut in small cubes (1 cm x 1 cm)200 g
-
dried wakame soaked to soften, drained8 g
-
spring onions chopped1 sprig
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
661.5 mg
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
325 kJ /
77.7 kcal
Vetten
3 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
8.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Sambal Brinjal
40min
HongKong Style Soy Braised Chicken
Geen beoordelingen
Roti John
30min
Date and Nut Balls
20min
Lemonade
5min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1u. 35min
Persimmon fruity dream
10min
Sliced Fish Tofu Soup
2u. 10min
Hand Ripped Cabbage
20min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min
Homemade miso soup
55min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min