Empanada de bacalhau e maçã

Empanada de bacalhau e maçã

5.0 2 beoordeling
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 40min
8 doses

Ingrediënten

Recheio
  • cebola cortada em pedaços (3-4 cm aprox.)
    600 g
  • azeite
    60 g
  • maçã
    1
  • bacalhau demolhado e desfiado
    300 g
Massa
  • água
    50 g
  • azeite
    50 g
  • vinho branco
    50 g
  • banha
    90 g
  • fermento de padeiro fresco
    15 g
  • ovos
    2
  • farinha tipo 65
    450 g
  • sal
    1 c. chá de
  • Manteiga q.b. p/ untar

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Natrium 477.8 mg
Eiwitten 15.3 g
Calorieën 2433.4 kJ / 581.6 kcal
Vetten 32.2 g
Vezels 3.9 g
Verzadigd vet 7.6 g
Koolhydraten 56.3 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...