Esparguete preto com frutos secos, anchovas e molho de tomate

Esparguete preto com frutos secos, anchovas e molho de tomate

Geen beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
6 doses

Ingrediënten

  • broa de milho
    20 g
  • azeite mais q.b. p/ envolver
    50 g
  • água
    1500 g
  • sal
    1 c. chá de
  • massa tipo esparguete preto
    500 g
  • dentes de alho
    2
  • caju
    100 g
  • passas de uva
    50 g
  • filetes de anchova, em óleo
    40 g
  • vinho tinto
    150 g
  • polpa de tomate
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 828.1 mg
Eiwitten 19.9 g
Calorieën 2762.7 kJ / 660.3 kcal
Vetten 21.2 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraten 93.3 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...