Apparaten en Accessoires
Heidelbeer-Chutney
Voorbereiding 5min
Totaal 25min
1 Einmachglas
Ingrediënten
-
Zwiebeln in feinen Streifen250 g
-
Olivenöl1 EL
-
Heidelbeeren tiefgekühlt, aufgetaut100 g
-
Wasser70 g
-
Honig1 EL
-
Apfelessig1 EL
-
Salz½ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen2 Prisen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Einmachglas
Natrium
1179.7 mg
Eiwitten
3.5 g
Calorieën
1439.4 kJ /
344 kcal
Vetten
13.9 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
55.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Choche wiä no niä.
203 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Blumenkohl-Crèmesuppe
50min
Butternusskürbis-Ingwer-Suppe
35min
Guacamole
1u.
Randensalat mit Meerettich (TM5)
10min
Dinkel-Knäckebrot
2u.
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5min
Rotkabis im Blätterteig
1u. 25min
Kürbiswürfel süss-sauer
1u. 25min
Eingemachte Apfelstücke
3u. 15min
Schoko-Tofu-Glace
6u. 10min
Bunte Gemüsenudeln mit Pesto
45min
Veganes Schokoladenmousse
30min