Apparaten en Accessoires
Glutenfreies Knusperbrot
Voorbereiding 20min
Totaal 3u.
10 Scheiben
Ingrediënten
-
Leinsamen50 g
-
Reismehl100 g
-
Buchweizenmehl100 g
-
Kartoffelstärke und etwas mehr zum Bestäuben100 g
-
Salz10 g
-
Wasser450 g
-
frische Hefe10 g
-
Flohsamenschalen25 g
-
Honig15 g
-
Olivenöl zum Einfetten
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Natrium
393.9 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
636.3 kJ /
152.1 kcal
Vetten
2.7 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
29.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenfrei Backen
12 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Glutenfreie Schoko-Cookies
1u. 35min
Fischcurry
45min
Gulaschsuppe
1u. 15min
Brioche (glutenfrei)
2u. 50min
Feuchter Haselnuss-Himbeer-Gugelhopf
1u. 10min
Dattel-Nuss-Bällchen
20min
Guacamole
1u.
Veganer Peperoni-Cashew-Aufstrich auf getoastetem Brot
20min
Hausbrot (glutenfrei)
3u.
Nussriegel
1u. 40min
Glutenfreie Apfel-Muffins
50min
Apfel-Dattel-Früchtebrot (glutenfrei)
1u. 20min