Apparaten en Accessoires
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 30min
16 sneetje
Ingrediënten
-
olijfolie om in te vetten
-
240 g witte kortkorrelige rijstvolkorenrijst240 g
-
dadels, ontpit100 g
-
appels ongepeld, ontpit en in vieren gesneden140 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
psylliumvezels1 el
-
zout½ tl
-
gepelde walnoten80 g
-
eieren4
-
water100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Natrium
201.8 mg
Eiwitten
3.4 g
Calorieën
723 kJ /
172 kcal
Vetten
8.4 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraten
22.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wij vieren onze eigenheid
25 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Groentesandwiches
Geen beoordelingen
Mini Burgers
Geen beoordelingen
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Geen beoordelingen
Vijfzaden energierepen
1u. 45min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Geen beoordelingen
Iers sodabrood
Geen beoordelingen
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Geen beoordelingen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Geen beoordelingen
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Quiche met Ricotta en Paprika
Geen beoordelingen
Vanille-ijs
12u.
Mokka-pompoen frappuccino
20min