Apparaten en Accessoires
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 30min
16 sneetje
Ingrediënten
-
olijfolie om in te vetten
-
volkorenrijst240 g
-
dadels, ontpit100 g
-
appels ongepeld, ontpit en in vieren gesneden140 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
psylliumvezels1 el
-
zout½ tl
-
gepelde walnoten80 g
-
eieren4
-
water100 g
Voeding per 1 sneetje
Calorieën
172 kcal /
723 kJ
Eiwitten
3.4 g
Vetten
8.4 g
Koolhydraten
22.1 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
1.2 g
Natrium
201.8 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Wij vieren onze eigenheid
26 recepten
Benelux
Benelux