Apparaten en Accessoires
Vegane Mohn-Spitzbuben
Voorbereiding 45min
Totaal 2u.
30 Stück
Ingrediënten
-
Mandeln, blanchiert50 g
-
vegane Margarine weich, in Stücken175 g
-
Zucker75 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht10 g
-
Salz1 Prise
-
Wasser30 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bemehlen330 g
-
Mohn Back20 g
-
Backpulver1 TL
-
Puderzucker50 g
-
Himbeerkonfitüre200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Natrium
63.7 mg
Eiwitten
1.6 g
Calorieën
542.6 kJ /
129.7 kcal
Vetten
5.7 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
18.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 6/2025
39 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Gnocchi mit jungen Möhren und Spinatsauce
40min
Schnelles-Crêpes-Grundrezept
45min
Himbeer-Limetten-Biskuitrolle
11u.
Vegane „Käse“-Spätzle
1u.
Rote Mojo-Sauce
10min
Vegane Donauwellen
4u. 15min
Triple-Kokos-Brownies
4u.
Schoko-Nougat-Bömbchen
1u.
Baumkuchen
1u. 30min
Kokos-Mandel-Plätzchen
1u.
Marmor-Heidesand
1u. 40min
Spitzbuben
2u.