Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Zucker
- 2 Prisen Salz
- 200 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Butterschmalz, kalt, in Stücken
- 150 g Wasser, kalt
- 150 g Quittengelee (siehe Tipp)
- 600 - 700 g Äpfel, in dünnen Scheiben
- Zitronensaft zum Beträufeln
- 20 g brauner Zucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1626 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 32 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brombeertarte
3h 30min
Spinatpastete mit Ei
2 Std. 30 Min
Mini-Brottorte mit Roastbeef und Senfcreme
4 Std.
Erdbeer-Rhabarber-Cupcakes
1h 55min
Mairübchen-Möhren-Lasagne
2h 15min
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2 Std.
Rosinenschnecken
2h 20min
Quitten-Karamell-Kuchen mit Walnüssen
1 godz. 30 min
Apfel-Schnecken
4 Std.
Apfel-Gugelhupf
2 Std. 30 Min
Apfel-Tiramisu-Torte
9 Std. 30 Min
Apfel-Pflaumen-Kuchen mit Pudding und Streuseln
2 Std. 30 Min