Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 steaks de surlonge ou faux-filet
- d'huile d'olive pour pulvériser
- 30 g de parmesan, coupée en morceaux (3 cm)
- 30 g d'échalotes
- 2 c. à soupe de beurre non salé, divisé
- 140 g de champignons bruns frais
- 15 g d'huile d'olive vierge extra
- 155 g de riz spécial risotto (par exemple Carnaroli, Arborio) 14-15 minutes de cuisson
- 30 g vin blanc sec
- 410 g d'eau
-
15
g cube de bouillon (pour 500 ml) viande ou légume
of ½ c. à thé bombée de bouillon déshydraté viande ou légume - ½ c. à thé de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5333.4 kJ / 1274.7 kcal
- Eiwitten
- 80.6 g
- Koolhydraten
- 68.2 g
- Vetten
- 72.1 g
- Verzadigd vet
- 30.8 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 989.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain à la patate douce et à la banane
2h
Biscuits aux pépites de chocolat sans gluten
40min
Mousse de rêve au chocolat et à l'avocat
15min
Purée de pommes de terre et de légumes
45min
Pain au charbon
2 godz. 35 min
Choucroute
12 godz. 15 min
Céréales chaudes aux pommes et aux poires
Geen beoordelingen
Salade de radis, carottes et coriandre (TM6)
15min
Salade de champignons crus (TM6)
25min
Tartelette sans cuisson, saumon et aneth
1h 15min
Pâté de Pâques
2h
Crème Thermomix®
45min