Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 735 g pork belly meat, boneless, with rind
- 45 - 60 g mustard
- 7 pinches salt, divided, to taste
- 2 - 3 pinches black pepper, ground
- 15 g parsley leaf, fresh
- 45 g extra virgin olive oil
- 60 g caper, pickled, drained
- 60 g freshly squeezed lemon juice
- 995 g water
- 255 g rice, white, long-grain
- 285 g carrot, cut into half moons (1.5 cm)
- 140 g red bell pepper, cut into pieces (2.5 cm)
- 140 g yellow pepper, cut into pieces (1 in.)
- 395 g zucchini, cut into pieces (2.5 cm)
- 2 garlic clove
- 140 g honey
-
45
g tamari sauce
of 45 g soy sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6195.9 kJ / 1480.9 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 97.9 g
- Vetten
- 110 g
- Verzadigd vet
- 37.4 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1520.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
White BBQ Sauce
5 min
Piri-piri spatchcock chicken
1h 30min
Cholent
4 godz. 50 min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1 Std.
Chicago-Style Hot Dogs
35 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Cheese Omelet with Spinach
25 min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 Min
Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Cheeseburger focaccia
2 Std. 15 Min
Baked Chicken Pizzaiola
55min