Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 735 g pork belly meat, boneless, with rind
- 45 - 60 g mustard
- 7 pinches salt, divided, to taste
- 2 - 3 pinches black pepper, ground
- 15 g parsley leaf, fresh
- 45 g extra virgin olive oil
- 60 g caper, pickled, drained
- 60 g freshly squeezed lemon juice
- 995 g water
- 255 g rice, white, long-grain
- 285 g carrot, cut into half moons (1.5 cm)
- 140 g red bell pepper, cut into pieces (2.5 cm)
- 140 g yellow pepper, cut into pieces (1 in.)
- 395 g zucchini, cut into pieces (2.5 cm)
- 2 garlic clove
- 140 g honey
-
45
g tamari sauce
of 45 g soy sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6195.9 kJ / 1480.9 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 97.9 g
- Vetten
- 110 g
- Verzadigd vet
- 37.4 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1520.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apricot Chicken
35 min
Chicken and Pork Adobo
40 Min
Skinny Lemon Ginger Sour
15 Min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM5)
Geen beoordelingen
Balado Eggplant
Geen beoordelingen
Buffalo chicken wings
50 Min
Sous-Vide Sausage Ragù
2h 25min
Chicken in peach sauce
40 Min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15 min
Roasted peach ice-cream
25 Std. 20 Min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29sa 50 dk
Kung Pao Chicken
1 Std. 5 Min