Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 795 g lamb leg, boneless, semi-boneless
- 4 - 5 sprigs rosemary, fresh
- 1 ½ tsp salt, divided
- 1 tsp black pepper, ground, divided
- 38 g water, divided
- 795 g potato, waxy, small or cut in quarters
- 1 garlic clove
- 30 g rosemary, fresh, leaves only
- ½ tsp paprika, smoked, ground
- 15 g honey
- 30 g olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2766.4 kJ / 661.2 kcal
- Eiwitten
- 41.2 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 13.6 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 1011.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Avocado Gorditas
1 godz.
Cajun Chicken Gumbo
1 godz. 45 min
Beef Empanadas
1 godz. 10 min
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6h 30min
Creamy Dill Potato Salad with Chicken
50 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 Std. 25 Min
Shredded Beef in Brown Ale
10 Std. 20 Min
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1 godz.
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
2h
Green Salsa Chicken with Cactus
40 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min