Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)

Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)

Geen beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 55min
4 portioner

Ingrediënten

  • laksefilet, frisk, med eller uden skind skåret i 4 stykker (ca. 150 g hver)
    600 g
  • salt
    1 ½ tsk
  • sort peber, stødt
    ¼ tsk
  • vand
    1200 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    20 g
  • ris, basmati
    250 g
  • fed hvidløg
    1
  • løg skåret i halve
    60 g
  • smør
    10 g
  • fløde, 35 %
    400 g
  • grøntsagsbouillon
    1 tsk
    1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • tomatpure
    35 g
  • dild, frisk kun blade, hakket
    2 kviste
  • chili, tørret i flager (optioneel)
    1 - 2 knivspidser
  • majsmel
    1 tsk med top

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1031 mg
Eiwitten 38 g
Calorieën 4019 kJ / 961 kcal
Vetten 65 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 30 g
Koolhydraten 56 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen