Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en trozos
- 40 g de apio
- 1 diente de ajo
- perejil fresco (1 ramita sin las hojas)
- 14 camarones pelados crudos (de tamaño grande)
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de ají de color o paprika
- ½ cucharadita de ciboulette fresco o seco
- 2 cucharadas de tomate triturado (en conserva)
- 100 g de vino blanco
- 10 g de tinta de calamar
- 600 g de caldo de pescado
- 1 cucharadita de sal
- 3 pellizcos de pimienta
- 150 g de arroz para paellas o valenciano
- 400 g de calamares
- 3 cucharadas de hojas de perejil fresco picado para decorar
- 1 limón para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1482 kJ / 354.2 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 39.8 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 1249.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de verduras y camarones
1u.
Crema de verduras con huevo pochado
50min
Huevos suaves (6 piezas)
20min
Lasaña de atún y bechamel
1h 45 min
Pastel de chocolate
40min
Crema de zanahoria y curry
1u. 20min
Pan bao
2 Std. 25 Min
Croquetas de jamón serrano
10h
Lasaña de carne mechada
3h 5min
Estofado de ternera con pimientos rojos y papas
1h 45 min
Mini Pavlovas con helado de frambuesa
13 Std.
Pan brioche de hamburguesa
2u. 10min