Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour le poisson
- 250 g de riz basmati
- 1 c. à café de harissa
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de paprika
- 2 c. à café de curcuma en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 700 g d'eau
- 500 g de dos de cabillaud, en morceaux
- 10 feuilles de coriandre fraîche
- 50 g d'amandes décortiquées et concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1980 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de poulet thaï express et riz basmati
40 min
Croquettes de poisson, sauce citronnée et riz coco
1h
Bolognaise express
20 min
Pâtes au thon et à la sauce tomate
30 min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
Riz djerbien aux blancs de poulet
1h
Rigatoni et pesto de mâche
20 min
Pâtes aux tomates séchées avec tempeh
30 min
Porc aux légumes à la sauce sriracha 🌶️🌶️
50min
Riz à la noix de coco (arroz con coco)
35min
Pipe rigate au kimchi et au fromage
50min
Pizza sans gluten aux lentilles corail
30 min