Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour le poisson
- 250 g de riz basmati
- 1 c. à café de harissa
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de paprika
- 2 c. à café de curcuma en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 700 g d'eau
- 500 g de dos de cabillaud, en morceaux
- 10 feuilles de coriandre fraîche
- 50 g d'amandes décortiquées et concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1980 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheese naan indien
2h 40 min
Rfissa au poulet
1h 20 min
Curry thaïlandais au poulet et aux asperges
1sa 15 dk
Mijoté de dinde à la harissa, boulgour et amandes aux fèves
35min
Mafé aux patates douces et riz
1sa 15 dk
Tatin d'oignons à la moutarde
2h 20 min
Chorba tunisienne
45 min
Soupe de lentilles marocaine aux épices
35min
Berkoukes
50 min
Chorba freekeh
1h
Riz djerbien aux blancs de poulet
1h
Chorba (soupe de légumes aux pâtes et aux pois chiches)
1h