Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Blumenkohlröschen (2-3 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 10 g Balsamico, dunkel
- 30 g Olivenöl
- 10 g Agavendicksaft
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 2 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Chiliflocken
- 50 g Wasser
Kräuterdip
- 15 g Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Soja-Joghurtalternative natur
- 10 g Agavendicksaft
- 1 TL Zitronensaft
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1034 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 1243 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1u.
Gegrillte Tempeh-Gemüse-Spieße mit Dip (vegan)
40min
Gegrillte Süßkartoffelscheiben mit Topping (vegan)
35min
Gegrillte Pilze mit Nussfüllung (vegan)
35min
Lauwarmer Antipasti-Salat
45min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45min
Gefüllte Auberginen
50 min
Spargelgratin
1 Std. 15 Min
Miso-Bowl
35min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1u.
Hasselback-Kartoffeln mit Blauschimmelkäse-Creme
1h 20min
Rosenkohl vom Blech mit Tahin-Quark
40min