Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- huile antiadhésive en aérosol
- 225 g de fromage cheddar fort, coupés en cubes
- 115 g fromage Monterey Jack, coupé en cubes
- 285 g d'eau
- 145 g de beurre non salé en pièces
- 850 g de lait entier
- 450 g de pâtes sèches, macaroni
- 2 c. à thé de sel
- ½ c. à thé de poivre blanc moulu
- 1 ½ c. à thé d'ail en poudre
- 1 c. à thé d'oignon en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2242.9 kJ / 536.1 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 47.1 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 750.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Atelier Culinaire 1
2 Std.
Sauce aux canneberges faible en glucides
20 Min
Chaudrée de poisson et fruits de mer
1h
Miel épicé
10min
Mousse de rêve au chocolat et à l'avocat
15 min
Sablés à la crème au citron
1 Std. 30 Min
Muffins aux dattes et à la cassonade
1h 15min
Smoothie doré aux fruits
10min
Brioches du Carême
1ч. 55 мин.
Margarita aux agrumes
10min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4h 40min
Trempette chaude aux épinards et artichauts
20 Min